3 + 1 důvod, proč řešit fotovoltaiku s innogy

Na trhu je mnoho a mnoho firem, které nabízejí instalaci fotovoltaiky na klíč. My pro vás máme 3 + 1 důvod, proč vsadit na fotovoltaickou elektrárnu od innogy.

Kvalita je u nás vždy na prvním místě

Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci. Taky už jste si někdy podobně povzdychli, když vás původně nejlevnější řešení už po pár týdnech zradilo? V innogy to vnímáme stejně. Nehledáme ta nejlevnější, ale vždy ta nejlepší možná technická řešení.

Proto u nás nikdy nenarazíte na solární panely a měniče od neznámých výrobců, které jsou sice extrémně levné, ale často i extrémně nespolehlivé. Naopak: Sázíme na osvědčené dodavatele. Vždy používáme jen komponenty, které splňují veškeré naše požadavky na spolehlivost a kvalitu. Náš tým pro fotovoltaiku je v tomto neústupný.

Od závazků neutíkáme

Nejsme malá lokální firma. Naopak. Díky naší velikosti máme nejen dobrou vyjednávací pozici při řešení dotací, ale jsme schopní dostát všem závazkům. A to včetně záruk, které k fotovoltaickým řešením nabízíme. Ke všem fotovoltaickým systémům poskytujeme záruku 30 let na výkon panelů. S námi se tedy nemusíte bát toho, že vám za pár let zbude jen rozbitý fotovoltaický systém a oči pro pláč. 

Pracují pro nás (a tedy i pro vás) ti nejlepší

Postaráme se o montáž fotovoltaické elektrárny na klíč, o dopravu i veškerou administrativu spojenou s čerpáním dotace Nová zelná úsporám. V naší kompetenci je projektová dokumentace i pravidelné revize. Vždy se můžete spolehnout na to, že se o fotovoltaiku na vašem domě starají ti nejlepší odborníci s mnoha lety zkušeností.

Fotovoltaiku řešíme na klíč i s ohledem na vaše přání

Kromě standardních instalací dokážeme pomoci i s atypickými požadavky. Vnímáme je jako výzvu a motivují nás v tom posouvat se dál. Probereme s vámi, zda je vhodnější tzv. ostrovní systém a kdy dává smysl zapojení do veřejné sítě. Vysvětlíme vám (ne)výhody jednotlivých solárních panelů a prodiskutujeme, který fotovoltaický systém je pro vás nejlepší, nebo jestli půjdeme cestou atypického řešení. 

 

Zpět na blogové články